• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kopūstų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūsto gūžė supjaustoma, sudedama į puodą, įpilama truputis vandens, vėliau rūgšties ir troškinama.
    Miltai pakepinami svieste, pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir, atskiedus karštu sultiniu, pavirinama.
    Toks padažas supilamas ant kopūstų, išmaišoma, pagardinama cukrumi, druska ir dar patroškinama.
    Vietoj pomidorų padažo galima dėti obuolių.
    Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties.
    Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas kopūstų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • šiek tiek acto
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūsto gūžė supjaustoma, sudedama į puodą, įpilama truputis vandens, vėliau rūgšties ir troškinama.
    Miltai pakepinami svieste, pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir, atskiedus karštu sultiniu, pavirinama.
    Toks padažas supilamas ant kopūstų, išmaišoma, pagardinama cukrumi, druska ir dar patroškinama.
    Vietoj pomidorų padažo galima dėti obuolių.
    Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties.
    Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalų.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų