INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 litras sultinio (daržovių)
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
Apkeptus kukuliukus sudedame į puodą, supilame ryžius, sultinį, sudedame sutrintus pomidorus be odelių, kuminą, muskatą ir troškiname apie 30-45 min.
Ištroškinus suberiame petražoles.
Patiekiame šiltus.
Skanaus!
Autorius: Aušra
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 litras sultinio (daržovių)
- 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
Suformuojame mažus kukuliukus ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
Apkeptus kukuliukus sudedame į puodą, supilame ryžius, sultinį, sudedame sutrintus pomidorus be odelių, kuminą, muskatą ir troškiname apie 30-45 min.
Ištroškinus suberiame petražoles.
Patiekiame šiltus.
Skanaus!
Autorius: Aušra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI