Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka. Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies. Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.
Autorius: Alisa
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
1 vienetas gvazdikėlių
1 vienetas obuolių
50 gramų kiaulės lašinių
30 gramų raudonojo vyno
1 stiklinė obuolių sulčių
šiek tiek druskos
500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka. Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies. Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.