šiek tiek prieskonių (Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinys'')
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais. Tinka Kūčioms.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
šiek tiek mairūnų
1 vienetas svogūnų
1 sauja baravykų (džiovinti)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
70 gramų aliejaus
3 vienetai burokėlių
šiek tiek prieskonių (Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinys'')
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais. Tinka Kūčioms.