• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 sauja baravykų (džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 70 gramų aliejaus
  • 3 vienetai burokėlių
  • šiek tiek prieskonių (Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinys'')

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
    Tinka Kūčioms.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 sauja baravykų (džiovinti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 70 gramų aliejaus
  • 3 vienetai burokėlių
  • šiek tiek prieskonių (Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinys'')

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus apkepinti aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti rožę - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.
    Tinka Kūčioms.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų