Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus. Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min. Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies. Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
šiek tiek mairūnų
2 vienetai morkų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
1 vienetas pomidorų pastos
3 vienetai rozmarino (šakelės)
2 vienetai svogūnų
600 gramų triušienos
400 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus. Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min. Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies. Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru. Skanaus.