• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė krienų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas starkių
  • 0.5 stiklinės obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas sterkas supjaustomas, pasūdomas, apibarstomas maltais prieskoniais ir troškinamas su prieskoninėmis daržovėmis, obuolių sultimis bei sviestu.
    Tiekiamas su virtomis bulvėmis ar pupelėmis. Atskirai duodama krienų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų