• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • 400 gramų jautienos
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 100 mililitrų sultinio (jautienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puošti:
    petražolių
    100 gr. pomidorų

    Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.

    Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.

    Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes. Rupiai sutarkuokite sūrį.
    Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorais.

Autorius: www.sarka.lt

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai baklažanų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek svogūnų
  • 400 gramų jautienos
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 100 mililitrų sultinio (jautienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puošti:
    petražolių
    100 gr. pomidorų

    Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.

    Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.

    Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes. Rupiai sutarkuokite sūrį.
    Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorais.

Autorius: www.sarka.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų