INGREDIENTAI:
- 4 vienetai baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- 400 gramų jautienos
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 100 mililitrų sultinio (jautienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puošti:
petražolių
100 gr. pomidorų
Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.
Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.
Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes. Rupiai sutarkuokite sūrį.
Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorais.
Autorius: www.sarka.lt
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek svogūnų
- 400 gramų jautienos
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 100 mililitrų sultinio (jautienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puošti:
petražolių
100 gr. pomidorų
Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.
Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.
Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes. Rupiai sutarkuokite sūrį.
Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorais.
Autorius: www.sarka.lt
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI