Žuvį (raudes ar kt.) įtrinti žuvies prieskoniais, druska ir palikti kelioms valandom šaltai. Nuskustas bulves supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuskustas morkas supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuluptus patisonus supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sluoksniuojant dėti į karščiui atsparų indą, apibarstyti kapotais petražolių, salierų lapeliais, krapais. Ant viršaus dėti žuvį. Užpilti žuvies (ar daržovių) sultiniu ir troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių
šiek tiek krapų
šiek tiek morkų
šiek tiek petražolių
šiek tiek salierų (lapeliai)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žuvims)
5 vienetai žuvies (raudės)
šiek tiek patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį (raudes ar kt.) įtrinti žuvies prieskoniais, druska ir palikti kelioms valandom šaltai. Nuskustas bulves supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuskustas morkas supjaustyti riekelėmis ar kubeliais, nuluptus patisonus supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sluoksniuojant dėti į karščiui atsparų indą, apibarstyti kapotais petražolių, salierų lapeliais, krapais. Ant viršaus dėti žuvį. Užpilti žuvies (ar daržovių) sultiniu ir troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių. Skanaus!