• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 200 gramų pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė nuplauti, supjaustyti porcijomis ir pasūdyti. Bulves nuskusti, svogūnus nulupti. Visas daržoves nuplauti. Bulves ir pomidorus padalinti kubeliais, o svogūnus – žiedeliais. Vištienos gabaliukus berti į karštą aliejų ir 2-3 minutes čirškinti. Tada dėti bulvių ir pomidorų kubelius, svogūnų žiedelius. Pipirinti, sūdyti ir išmaišyti. Pilti tiek verdančio vandens, kad apsemtų mėsą su daržovėmis. Uždengus troškinti, kol suminkštės. Pabaigoje apibarstyti petražolėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 200 gramų pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė nuplauti, supjaustyti porcijomis ir pasūdyti. Bulves nuskusti, svogūnus nulupti. Visas daržoves nuplauti. Bulves ir pomidorus padalinti kubeliais, o svogūnus – žiedeliais. Vištienos gabaliukus berti į karštą aliejų ir 2-3 minutes čirškinti. Tada dėti bulvių ir pomidorų kubelius, svogūnų žiedelius. Pipirinti, sūdyti ir išmaišyti. Pilti tiek verdančio vandens, kad apsemtų mėsą su daržovėmis. Uždengus troškinti, kol suminkštės. Pabaigoje apibarstyti petražolėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų