INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 40 gramų kiaulės lašinių
- 800 gramų triušienos
- 0.5 litro pieno
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa sukapojama gabalais, pasūdoma, pabarstoma pipirais ir apkepinama svieste. Gilaus keptuvo dugnas išklojamas plonai supjaustytais lašiniukais, lygiu sluoksniu ant jų suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, o ant svogūnų sudedami apkepinti mėsos gabaliukai, užpilama karštu pienu ir troškinama ant mažos ugnies.
Patiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinta. Prie mėsos duodama keptų bulvių ar virtų pupelių, bruknių košės.
REKLAMA