Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.
Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.
Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse. .
Autorius: Šarūnas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
1 kilogramas jūros lydekų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.
Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.
Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse. .