INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės bruknių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta. Patiekite su bulvių koše. Puoškite bruknėmis ir petražolėmis.
REKLAMA