• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • šiek tiek pomidorų pastos
  • šiek tiek salotų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 50 gramų kiaulės lašinių
  • 1 kilogramas jautienos (nugarinė)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės acto
  • šiek tiek marinuotų agurkų
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 gramai grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa apipilama atskiestu su vandeniu actu ir 24 valandas laikoma šaltai. Išimta iš acto mėsa apdžiovinama, aptepama aliejumi, apdedama svogūno griežinėliais ir laikoma dar 24 valandas. Lašiniai supjaustomi siauromis juostelėmis, pabarstomi pipirais bei druska ir susmaigstomi į mėsą. Mėsa įtrinamą druska, pavoliojama miltuose, apkepinama įkaitintame aliejuje, sudedama į keptuvą, apipilama likusiu aliejumi, įdedama džiovintų grybų ir uždengus 2—3 valandas troškinama, palaistant karštu vandeniu. Atšaldytas kepsnys supjaustomas, sudedamas i pailgą lėkštę, papuošiamas pomidorų skiltelėmis, salotų lapeliais ir marinuotų agurkų griežinėliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų