INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 800 gramų kopūstų (raudongūžiai)
- 2 vienetai svogūnų
- 80 gramų kiaulės lašinių
- 800 gramų antienos
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 20 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
REKLAMA