• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai ančių blauzdelių
  • 10 vienetų bulvių
  • 3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta )
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai ančių blauzdelių
  • 10 vienetų bulvių
  • 3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta )
  • 5 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į stiklinį indą sudedame supjaustytas bulves, morkas ir antienos kulšeles, pagardiname prieskoniais ir česnaku.
    Užpilame vandeniu.
    Troškiname apie 2 valandas

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų