• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek pistacijų (smulkintos)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 250 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • šiek tiek kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
    Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
    Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
    Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek pistacijų (smulkintos)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 250 gramų juodojo šokolado
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai konjako
  • šiek tiek kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
    Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
    Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
    Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų