INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės bazilikų (pesto)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 3 stiklinės žirnių (švieži/šaldyti)
- 4 stiklinės sultinio (daržovių)
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užverdame sultinį, sudedame žirnius ir smulkintus svogūnų laiškus, paskaniname druska, pipirais ir citrinų sultimis.
Verdame apie 10 min.
Išvirtą sriubą sutriname, paskaniname bazilikų pesto ir išmaišome.
Patiekiame šiltą, apibarstytą maltais pipirais.
Skanaus!
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
- 1/4 stiklinės bazilikų (pesto)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 3 stiklinės žirnių (švieži/šaldyti)
- 4 stiklinės sultinio (daržovių)
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užverdame sultinį, sudedame žirnius ir smulkintus svogūnų laiškus, paskaniname druska, pipirais ir citrinų sultimis.
Verdame apie 10 min.
Išvirtą sriubą sutriname, paskaniname bazilikų pesto ir išmaišome.
Patiekiame šiltą, apibarstytą maltais pipirais.
Skanaus!
Autorius: Gražina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI