• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek batono
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 400 mililitrų sultinio
  • šiek tiek žalumynų (bouguet garni žolelės)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • šiek tiek batono
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 400 mililitrų sultinio
  • šiek tiek žalumynų (bouguet garni žolelės)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir ant viršaus užberti ant sausos keptuvės pakepintus baltos duonos kubelius. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų