INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo moliūgų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (aštri, milteliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 4 stiklinės sultinio (vištienos arba daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Moliūgą nulupame, pašaliname sėklas ir supjaustome mažais kubeliais.
Į puodą įpilame aliejaus, sudedame moliūgus ir troškiname apie 20 minučių, arba kol jie suminkštės.
Įdedame smulkintus svogūnus ir kepiname apie 5 minutes.
Tuomet įdedame paprikos miltelius ir kepiname apie 1 minutę.
Įdedame pomidorų padažą, sumažiname kaitra ir troškiname dar 15 minučių.
Tada viską sutriname trintuve, pabarstome druska ir patiekiame su skrudinta balta duona.
Skanaus!
Autorius: fdiscover.blogspot.com