• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų (konservuoti, indelis)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek krakmolo
  • šiek tiek kukurūzų (konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • šiek tiek morkų
  • 0.5 vieneto paprikų (geltona)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • šiek tiek žirnių (konservuoti)
  • šiek tiek vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti juostelėmis.
    Krakmolą apkepimui užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir palikti, kad nusistovėtų.
    Tuomet, nupylus vandenį, gerai išmaišyti su išplaktais kiaušinio baltymais.
    Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame apvoliotą mišinyje vištieną, kol gerai perkeps ir pasidarys traški.
    Tada vištieną išimti ir padėti ant maistinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius.
    Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
    Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti.
    Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
    Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
    Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti.
    Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti kubeliais ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis.
    Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje.
    Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržoves.
    Skanaus!

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų (konservuoti, indelis)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek krakmolo
  • šiek tiek kukurūzų (konservuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • šiek tiek morkų
  • 0.5 vieneto paprikų (geltona)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • šiek tiek žirnių (konservuoti)
  • šiek tiek vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 1 arbatinis šaukštelis acto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustyti juostelėmis.
    Krakmolą apkepimui užpilti vandeniu, gerai išmaišyti ir palikti, kad nusistovėtų.
    Tuomet, nupylus vandenį, gerai išmaišyti su išplaktais kiaušinio baltymais.
    Į puodą įpilti nemažai aliejaus ir kepti jame apvoliotą mišinyje vištieną, kol gerai perkeps ir pasidarys traški.
    Tada vištieną išimti ir padėti ant maistinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius.
    Padažui sumaišyti šiek tiek vandens su sojos padažu ir actu.
    Supjaustyti morką ir sukapoti česnaką ir lengvai juos patroškinti.
    Tada sudėti konservuotus ananasus, supjaustytus gabaliukais, ir dar šiek tiek patroškinti.
    Nenukėlus padažo nuo ugnies, įpilti šiek tiek krakmolo bei vandens mišinio, medų ir, padažui pradėjus tirštėti, nuimti nuo ugnies.
    Vištieną apipilti padažu ir sumaišyti.
    Paruošti daržoves. Papriką supjaustyti kubeliais ir sudėti į keptuvę su konservuotomis daržovėmis.
    Įpilti aliejaus ir pašildyti keptuvėje.
    Į lėkštę sudėti vištieną su padažu ir daržoves.
    Skanaus!

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų