Skanus patiekalas tinkantis tiek pietums, tiek vakarienei. O ypač su šviežių daržovių salotomis.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas vištos filė
- 1 vienetas kiaušinių
- 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 2 valgomieji šaukštai miltai
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- Kepimui:
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti nedideliais gabalėliais, berti prieskonius.
- Vištienos gabalėlius išvolioti miltuose, tuomet merkti į išplaktą kiaušinį, į džiūvėsėlius ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
- Tiekti su šviežių daržovių salotomis, skanaus!
REKLAMA