Vištienos filė supjaustome gan storomis juostelėmis. Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įspilame maltų džiūvėsėlių. Vištienos juosteles pavoliojame kiaušinių plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir taip 3-4 kartus. Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda (tik ne per daug). Skanaus!
Autorius: Agnieška
INGREDIENTAI:
350 gramų vištos filė
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek džiūvesėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustome gan storomis juostelėmis. Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įspilame maltų džiūvėsėlių. Vištienos juosteles pavoliojame kiaušinių plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir taip 3-4 kartus. Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda (tik ne per daug). Skanaus!