• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kavos (malta)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 40 gramų juodojo šokolado
  • 240 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų sumalti su kavamale arba blenderiu ir išsukti su minkštu sviestu.
    Šokoladą sutarkuoti arba sumalti su blenderiu.
    Į sviestą suberti kavą ir šokoladą, gerai išmaišyti.
    Tada suberti miltus ir išminkyti tešlą.
    Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
    Iš tešlos suformuoti sausainėlius ir dėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
    Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 17-20 min.
    Iškeptus sausainėlius kartu su kepimo popieriumi (nes ką tik iškepti sausainiai bus labai minkšti) išimti iš kepimo skardos ir vėsinti 10 min.

Autorius: Zina K.

INGREDIENTAI:

  • 10 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kavos (malta)
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 40 gramų juodojo šokolado
  • 240 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų sumalti su kavamale arba blenderiu ir išsukti su minkštu sviestu.
    Šokoladą sutarkuoti arba sumalti su blenderiu.
    Į sviestą suberti kavą ir šokoladą, gerai išmaišyti.
    Tada suberti miltus ir išminkyti tešlą.
    Palaikyti tešlą šaldytuve 1 val.
    Iš tešlos suformuoti sausainėlius ir dėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi.
    Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 17-20 min.
    Iškeptus sausainėlius kartu su kepimo popieriumi (nes ką tik iškepti sausainiai bus labai minkšti) išimti iš kepimo skardos ir vėsinti 10 min.

Autorius: Zina K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų