• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestas su cukrumi sukamas, kol masė pasidaro puri.
    Į sukamą masę po vieną įmušami kiaušiniai, suberiami miltai su vandenyje tirpintomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma. Palaukiama kol iškils.
    Tešla turi būti tokio tirštumo, kad švirkščiama pro konditerinę tūtelę išlaikytų formą.
    Jei tešla sušilusi — atvėsinama.
    Skardoje įtiestas pergamentinis popierius ištepamas riebalais ir pabarstomas miltais.
    Sausainėliai padaromi norimos formos ir kepami labai karštoje, 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagels.
    Skanaus.

Autorius: Aina

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • šiek tiek vanilės
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 kilogramo kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto
  • 30 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestas su cukrumi sukamas, kol masė pasidaro puri.
    Į sukamą masę po vieną įmušami kiaušiniai, suberiami miltai su vandenyje tirpintomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma. Palaukiama kol iškils.
    Tešla turi būti tokio tirštumo, kad švirkščiama pro konditerinę tūtelę išlaikytų formą.
    Jei tešla sušilusi — atvėsinama.
    Skardoje įtiestas pergamentinis popierius ištepamas riebalais ir pabarstomas miltais.
    Sausainėliai padaromi norimos formos ir kepami labai karštoje, 200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai pagels.
    Skanaus.

Autorius: Aina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų