Agurkus, morkas ir svogūną susmulkinti. Morkas ir svogūną pakepinti, kol svogūnas įgaus aukso spalvą. Visus ingridientus sumaišyti, berti prieskonius, dėti majonezą. Skanaus.
P.S. Šis patiekalas puikiai tiks Kūčioms ir Advento laikotarpiui. Preciziškai besilaikantiems pasninko, majonezą siūlyčiau pakeisti aliejumi.
Autorius: Birutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
200 gramų pupelių (virtos)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek majonezo ((per Kūčias aliejus))
2 vienetai marinuotų agurkų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus, morkas ir svogūną susmulkinti. Morkas ir svogūną pakepinti, kol svogūnas įgaus aukso spalvą. Visus ingridientus sumaišyti, berti prieskonius, dėti majonezą. Skanaus.
P.S. Šis patiekalas puikiai tiks Kūčioms ir Advento laikotarpiui. Preciziškai besilaikantiems pasninko, majonezą siūlyčiau pakeisti aliejumi.