Padažui: majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade 0,5 l kefyro
Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps. Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)
O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.
Padažui: majonezas Hamker ar Veiverių Reumolade 0,5 l kefyro
Į tortilijas dedame po lygiai tarkuotą sūrį, tada paprieskoniuotą (višt.prieskoniais, kariu, malt. juod. pipirais, pr.mišiniu) ir apkeptą vištieną (smulkiai supjaustytą), iš visų daržovių padarome smulkiai supjaustytas salotas sumaišytas su trupučiu padažo, taip pat dedame į tortilijas, na ir dar po šaukštą padažo, tada sulankstome, kad geriau laikytų, galime susmeigti su dantų krapštuku. Pagamintas tortilijas sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje (220-250 laipsniu) 10-20 min, kol pati tortilija paskrus ir sūris ištirps. Iškepus pagardiname padažu ir valgome... Labai skanu, lyg lavašai tik tortilijos blynuose:)
O padažas: tiesiog po lygiai majonezo ir kefyro ir sumaišome.