Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išplaktu kiaušiniu ir 50 gramų grietinėlės. Vis maišant, suberti miltus su kepimo milteliais, 3 šaukštus kokoso drožlių ir iškepti lakštą. Baltam sluoksniui skirtus 400 gramų grietinėlės pusę minutės pavirti su 360 gramų želė - cukraus. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu. Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su 180 gramų želė - cukraus. Gaminti tortą. Aš tai dariau torto formoje. "Blyną" pašlakstyti grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, įberti 200 gramų serbentų, palaukti, kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
380 gramų juodųjų serbentų
100 gramų margarino
2 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
450 gramų grietinėlės
400 gramų varškės
250 gramų braškių
5 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų uogienės (braškių)
100 gramų uogienės (juodųjų serbentų)
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
540 gramų želė cukraus „multi“
PARUOŠIMO BŪDAS:
Garuose ištirpinti margariną, sumaišyti su vanile, cukrumi, gerai išplaktu kiaušiniu ir 50 gramų grietinėlės. Vis maišant, suberti miltus su kepimo milteliais, 3 šaukštus kokoso drožlių ir iškepti lakštą. Baltam sluoksniui skirtus 400 gramų grietinėlės pusę minutės pavirti su 360 gramų želė - cukraus. Kai atvėsta, sumaišyti su varškės kremu. Serbentų ir braškių uogienes dar karštas sumaišyti tarpusavyje ir užvirti su 180 gramų želė - cukraus. Gaminti tortą. Aš tai dariau torto formoje. "Blyną" pašlakstyti grietinėle. Supilti balto sluoksnio masę, įberti 200 gramų serbentų, palaukti, kol beveik sustings ir užlieti jau atšalusiu raudonu sluoksniu. Puošti kokoso drožlėmis ir uogomis.