REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 9
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pios paplotėlis perpjauname išilgai. Į grietinę išspaudžiame česnaką, pagardiname druska, pipirais. Tūna susmulkinam šakutės pagalba iki vientisos masės. Lašiša supjaustome. Sluoksniuojame tortą-simištinį.
- Į atidaromą torto formą dedam vieną puselę picos paplotėlio, sutepame padažu, sudedam dalį lašišos, dedam kita paplotėlį, sutepam padažų, dedam tūną, dedam dar vieną paplotėlį, sutepam padažų, sudedam lašišą ir t.t. kol sudėsite visus paplotėlius.
- Torta uždengiame maistinė plevele ir paliekame šaltai. Geriausiai per naktį. Papuošiame agurko griežinėliais ir pomidoriukų puselėmis.
Skanaus.
REKLAMA