4 kiaušinius, 4 šaukštus cukraus išsukti iki purios baltos masės, beplakant įmaišyti 4 pilnutėlius šaukštus miltų ir mašyti iki vientisos masės. Kepti 20-30 min. 180 °C temperatūroje. Biskvitą jau turime.
1. Tada užpilti 2 šaukštus želatinos puse stiklinės šilto pieno (apie 1val. palaikyti ,kad išbrinktų).
3.Grietinę išplakti mikseriu su cukrumi. 4.Išbrinkusią želatiną pakaitinti ant lėtos ugnies,kol ištirps. 5.Atvėsusią želatiną lėtai pilti į grietinę maišant. 6.Sluoksniais dedame į tortinę formą biskvitą,po to braškes ir užpilame grietinę,kol nesustingo.Vėl antrą sluoksnį biskvito,po to braškių ir užpilame likusią grietinę. 7. Tortą puošiame braškėmis ir statome į šaldytuva(nakčiai).
Skanaus!!!
Autorius: @G@
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
šiek tiek kvietinių miltų
0.5 stiklinės pieno
1 kilogramas braškių
1 litras grietinės (30 proc.)
2 valgomieji šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Biskvitas:
4 kiaušinius, 4 šaukštus cukraus išsukti iki purios baltos masės, beplakant įmaišyti 4 pilnutėlius šaukštus miltų ir mašyti iki vientisos masės. Kepti 20-30 min. 180 °C temperatūroje. Biskvitą jau turime.
1. Tada užpilti 2 šaukštus želatinos puse stiklinės šilto pieno (apie 1val. palaikyti ,kad išbrinktų).
3.Grietinę išplakti mikseriu su cukrumi. 4.Išbrinkusią želatiną pakaitinti ant lėtos ugnies,kol ištirps. 5.Atvėsusią želatiną lėtai pilti į grietinę maišant. 6.Sluoksniais dedame į tortinę formą biskvitą,po to braškes ir užpilame grietinę,kol nesustingo.Vėl antrą sluoksnį biskvito,po to braškių ir užpilame likusią grietinę. 7. Tortą puošiame braškėmis ir statome į šaldytuva(nakčiai).