REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakti su cukrumi, vanile, kol masė padidės ir pabals. Toliau ,plakant, silpna srovele supilti aliejų. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaišyti iki vientisos masės.
- Masę supilti į riebalais pateptą skardą ir kepti 190°C orkaitėje 35 min. atvėsinti ir supjaustyti į 4 plonus biskvitus.
- Grietinėlę truputį paplakti iki standumo. Dėti į šaldytuvą. Kambario temperatūros sviestą išplakti su kondensuotu pienu. Sudėti kokoso drožles ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę taip pat dėti į šaldytuvą. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudėti į grietinėlę ir išplakti iki vientisos masės.
- Laistymui skirtus produktus sumaišyti. Biskvitą dėti į formą, aplaistyti citrinų sirupu, užtepti ¼ kremo. Ant viršaus dėti antrą biskvitą, šiek tiek prispausti, vėl apšlakstyti ir aptepti kremu. Taip sluoksniuoti iki galo. Torto šonai ir viršus turi būti aptepti kremu. Apibarstyti kokosų drožlėmis.
Skanaus!
REKLAMA