Tortas labai patiko, nors nesu didelė sviestinių kremų gerbėja! Ananasai suteikia tortui malonaus gaivumo. Sviestinių kremų tortų mėgėjams tikrai rekomenduoju išbandyti! Tortas 18 x 23 cm., aukštis 7 cm.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- Biskvitui:
- 4 vienetai kiaušinių
- 12 valgomųjų šaukštų cukraus
- 11 valgomųjų šaukštų miltai
- 8 valgomieji šaukštai vandens (virintas, atvėsintas)
- 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- Kremui:
- 800 mililitrų konservuotų ananasų
- 600 mililitrų pieno
- 300 gramų sviesto (minkštas)
- 150 gramų cukraus pudros
- 100 gramų baltojo šokolado
- 5 valgomieji šaukštai miltai
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
- Papuošimui:
- šiek tiek kokosų drožlių
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 10
REKLAMA