Sriubos pagaminimui prireiks pievagrybių ir kreminio sūrio. Daržoves galite naudoti pagal savo nuožiūrą. Čia dar labai tiktų papildomai įdėti morkos, bulvės. Jei nenorite naudoti pieno, įpilkite daugiau vandens. Sriubą taip pat galite gardinti šviežiais krapais.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 3 stiklinės vandens
- 350 gramų pievagrybių
- 200 gramų lydyto sūrelio
- 0.5 stiklinės pieno
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 skiltelės česnakų (didelės)
- 1 vienetas daržovių sultinio (kubelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 4
REKLAMA