Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Pilti persijotus miltus ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tikslios porcijos miltų nepasakysiu, bet tešla neturi būti kieta. Dedam į keksiukų formelę maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
6 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
350 gramų sviesto
1 stiklinė razinų
3 gramai romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Pilti persijotus miltus ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tikslios porcijos miltų nepasakysiu, bet tešla neturi būti kieta. Dedam į keksiukų formelę maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos.