Vaisių ir migdolų pusę sumalti, o kitus dėti nemaltus. Varškę išmaišyti, sausainius sulaužyti gabaliukais. Sviestą išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Dalimis dėti varškę, nuolat plakant. Į masę įmaišyti vaisius ir gerai išmaišyti. Tada sukrėsti į plėvelę ir suformuoti vyniotinį plėvele. Laikyti šaldytuve, kol sustings.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
šiek tiek ananasų (džiovinti)
200 gramų cukraus
šiek tiek migdolų
šiek tiek spanguolių (džiovintos)
400 gramų sausainių
400 gramų varškės
200 gramų sviesto
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisių ir migdolų pusę sumalti, o kitus dėti nemaltus. Varškę išmaišyti, sausainius sulaužyti gabaliukais. Sviestą išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Dalimis dėti varškę, nuolat plakant. Į masę įmaišyti vaisius ir gerai išmaišyti. Tada sukrėsti į plėvelę ir suformuoti vyniotinį plėvele. Laikyti šaldytuve, kol sustings.