1 vienetas pieno (sutirštintas "Rududu", skardinės)
100 gramų sviesto (minkštas)
1 sauja vaisių (džiovinti)
300 gramų krekerių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Elektriniu maišytuvu išplakti sutirštintą pieną su sviestu. Į paruoštą masę suberti krekerius, džiovintus vaisius (razinas, vyšnias, spanguoles) ir gerai išmaišyti. Kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai sumikštėtų. Padaryti norimos formos „tinginį“ ir valandą palaikyti šaldytuve. Galima papuošti tarkuotu šokoladu. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai kakavos
1 vienetas pieno (sutirštintas "Rududu", skardinės)
100 gramų sviesto (minkštas)
1 sauja vaisių (džiovinti)
300 gramų krekerių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Elektriniu maišytuvu išplakti sutirštintą pieną su sviestu. Į paruoštą masę suberti krekerius, džiovintus vaisius (razinas, vyšnias, spanguoles) ir gerai išmaišyti. Kelias valandas palaikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai sumikštėtų. Padaryti norimos formos „tinginį“ ir valandą palaikyti šaldytuve. Galima papuošti tarkuotu šokoladu. Skanaus!