Įdarui : kas mėgsta faršą galima kapoti mėsą, pvz.šoninę arba sprandinę 1 kg ir svogūnų 500g supjaustyti kubeliais viską ir įdėti šaukštą svieto ir gerai išmaišyti, įdėti pipirų druskos Tešlos paruošimas: miltus sutrinti su sviestu, įdėti kiaušinius druska, cukrų, įpilti kefyro arba grietinės gerai išmaišyti iškočioti . Kepti orkaitėje (nepamirškit kibinus patepti kiaušiniu, bus gražesni).
Autorius: Diana
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek svogūnų
4 vienetai kiaušinių
1 kilogramas kvietinių miltų
0.5 litro kefyro (arba grietinė)
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui : kas mėgsta faršą galima kapoti mėsą, pvz.šoninę arba sprandinę 1 kg ir svogūnų 500g supjaustyti kubeliais viską ir įdėti šaukštą svieto ir gerai išmaišyti, įdėti pipirų druskos Tešlos paruošimas: miltus sutrinti su sviestu, įdėti kiaušinius druska, cukrų, įpilti kefyro arba grietinės gerai išmaišyti iškočioti . Kepti orkaitėje (nepamirškit kibinus patepti kiaušiniu, bus gražesni).