Padui reikės miltų, vandens ir druskos. Pagaminkite tešlą, kad neliptų prie rankų. Pasigamintą tešlą iškočiokite plonai ir ištieskite ja aliejumi pateptą kepimo skardą. Tešlą storai ištepkite majonezu (galima sudėti net ir visą indelį). Ant viršaus pribarstykite daug svogūnų žiedų, šoninės arba deršos bei pomidorų skiltelių. Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30min. Labai skanu ir pigu! Galima išvis tik majonezą ir svogūnus panaudoti. Skanaus!
Autorius: Justinas
INGREDIENTAI:
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
200 gramų kvietinių miltų
šiek tiek majonezo
100 gramų kiaulės šoninės (ar dešra, rūkyta)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padui reikės miltų, vandens ir druskos. Pagaminkite tešlą, kad neliptų prie rankų. Pasigamintą tešlą iškočiokite plonai ir ištieskite ja aliejumi pateptą kepimo skardą. Tešlą storai ištepkite majonezu (galima sudėti net ir visą indelį). Ant viršaus pribarstykite daug svogūnų žiedų, šoninės arba deršos bei pomidorų skiltelių. Kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30min. Labai skanu ir pigu! Galima išvis tik majonezą ir svogūnus panaudoti. Skanaus!