Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu. Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai. Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai. Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu. Skanaus.
Žiedynais suskaidyti žiediniai kopūstai apie 5-10 min. apverdami puode su pasūdytu vandeniu. Viename dubenyje išplakami kiaušiniai, smulkintas česnakas, petražolės, pipirais, druska bei malti kmynai. Į kiaušinių masę įmaišomi miltais ir gautoje tešloje apvoliojami apvirti bei nusausinti žiedinio kopūsto gabalėliai. Kepama įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Patiekiami tiek šilti, tiek šalti su mėgstamu padažu. Skanaus.