• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 15 vienetų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų (padažui)
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • 70 gramų lašinių (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žalios bulvės sutarkuojamos, įberiama pipirų, druskos, įmušamas kiaušinis ir viskas sumaišoma.

    Į skardą dedami taukai ir įkaitinama.

    Ant jų 3 - 5 cm storio sluoksniu sukrečiamos tarkuotos bulvės. Paviršius išlyginamas ir skarda dedama į karštą orkaitę.

    Kepama apie 1 val., kol paviršius gražiai paruduoja.

    Padažo gaminimas. Lašinukai, smulkinti svogūnai apkepami keptuvėje, pridedama grietinės ir išmaišoma. Patiekiama su apkepu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų