INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono (marinatui)
- 1 vienetas citrinų (marinatui)
- 4 česnakų (marinatui)
- šiek tiek imbierų (maltas, marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta, marinatui)
- 1.5 kilogramo vištiena (sparneliai, kulšelės ir pan.)
- 200 gramų jogurto (natūralus, marinatui)
- šiek tiek druskos (marinatui)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas kumino (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinkite česnaką ir sumaišykite su marinatui skirtais prieskoniais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite vištieną.
Užpilkite vištieną citrinos sultimis ir jogurtu, išmaišykite.
Marinuokite apie 1 parą.
Išsimarinavusią vištieną kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono (marinatui)
- 1 vienetas citrinų (marinatui)
- 4 česnakų (marinatui)
- šiek tiek imbierų (maltas, marinatui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta, marinatui)
- 1.5 kilogramo vištiena (sparneliai, kulšelės ir pan.)
- 200 gramų jogurto (natūralus, marinatui)
- šiek tiek druskos (marinatui)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)
- 1 valgomasis šaukštas kumino (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrinkite česnaką ir sumaišykite su marinatui skirtais prieskoniais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite vištieną.
Užpilkite vištieną citrinos sultimis ir jogurtu, išmaišykite.
Marinuokite apie 1 parą.
Išsimarinavusią vištieną kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.
Autorius: Giedrė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI