• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 20 gramų petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų baltojo vyno (sausas)
  • 350 gramų makaronų
  • 50 gramų grietinėlės
  • 8 vienetai vėžių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame vėžiagyvius, beriame šiek tiek smulkintų česnakų, svogūnų ir viska kepiname ant vidutinės ugnies apie 10-12 min.Tuo tarpu atskirame nedideliame puode gaminkite padažą. Įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite likusį smulkintą svogūną su česnaku. Supilkite pomidorų tyrę, kepinkite apie 5 min. ir tada pilkite grietinėlę, pabarstykite druska ir pipirais. Pakepinkite ant silpnos ugnies dar maždaug 5 min. Jūsų padažas paruoštas. Grįžtame prie vėžiagyvių. Apkepinus 10-12 min. vėžiagyvius supilkite baltą sausą vyną, leiskite jam nugaruoti ir dėkite juos i padažą. Gerai pamaišykite ir palikite kelioms min. tam, kad jie įsigertų padažo. Tada išvirtus makaronus sudėkite į padažą, gerai išmaišykite ir serviruokite i lėkštę, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Mantas

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 20 gramų petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų baltojo vyno (sausas)
  • 350 gramų makaronų
  • 50 gramų grietinėlės
  • 8 vienetai vėžių
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedame vėžiagyvius, beriame šiek tiek smulkintų česnakų, svogūnų ir viska kepiname ant vidutinės ugnies apie 10-12 min.Tuo tarpu atskirame nedideliame puode gaminkite padažą. Įpilkite aliejaus ir jame apkepinkite likusį smulkintą svogūną su česnaku. Supilkite pomidorų tyrę, kepinkite apie 5 min. ir tada pilkite grietinėlę, pabarstykite druska ir pipirais. Pakepinkite ant silpnos ugnies dar maždaug 5 min. Jūsų padažas paruoštas. Grįžtame prie vėžiagyvių. Apkepinus 10-12 min. vėžiagyvius supilkite baltą sausą vyną, leiskite jam nugaruoti ir dėkite juos i padažą. Gerai pamaišykite ir palikite kelioms min. tam, kad jie įsigertų padažo. Tada išvirtus makaronus sudėkite į padažą, gerai išmaišykite ir serviruokite i lėkštę, pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Mantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų