Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais. Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min. Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio). Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname. Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai. Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus. Mano siūloma tešla nebus traški. Skanaus.
Autorius: DarkSecret
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų (dideli)
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
7/10 stiklinės alaus
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (Vegeta)
2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus nulupame ir supjaustome labai labai plonais žiedais. Svogūnų žiedus pabarstome druska ir paliekame 15 min. Sumaišome visus ingredientus, skirtus tešlai: miltus, alų, kiaušinį, vegetą ir raudonėlius. Tešlą turi gautis vidutinio tirštumo (priklauso ir nuo kiaušinio dydžio). Aliejų supilame į fritiūrinę arba mažą puodą ir gerai įkaitiname. Svogūnų žiedus mirkome į tešlą ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepant truputį sumažinam ugnį, kad nesudegtų žiedai. Jei norite labai traškių žiedų, tada nedėkite kiaušinio į tešlą, o įpilkite daugiau alaus. Mano siūloma tešla nebus traški. Skanaus.