Svogūnus smulkiai supjaustyti, išvirti dalyje sultinio ir sutrinti su mikseriu. Miltus pakepinti svieste, supilti likusį sultinį, išmaišyti, kad nebūtų miltinių kamuoliukų, pavirti. Tada sudėti svogūnų masę, trynius suplaktus su grietinėle ir užvirinti. Bet nevirti. Sriubą patiekti su paskrudintu svieste batonu.
Autorius: amore
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
6 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė grietinėlės
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
1.5 litro sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus smulkiai supjaustyti, išvirti dalyje sultinio ir sutrinti su mikseriu. Miltus pakepinti svieste, supilti likusį sultinį, išmaišyti, kad nebūtų miltinių kamuoliukų, pavirti. Tada sudėti svogūnų masę, trynius suplaktus su grietinėle ir užvirinti. Bet nevirti. Sriubą patiekti su paskrudintu svieste batonu.