Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.
Autorius: anna
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
400 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
100 mililitrų vandens (šiltas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
20 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.