Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šiek tiek alyvuogių aliejaus (kad makaronai nesuliptų). Šviežią lašišą įtriname druska bei pipirais ir dedame į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą. Rūkytą lašišą smulkiai supjaustome ir sumaišome su grietinėle, smulkintais bazilikais, šviežiai išspaustomis laimo sultis ir tarkuota laimo žievele. Pasigamintu mišiniu aptepame šviežią lašišos filė. Lašišą kepame apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltą su išvirtais makaronais. Skanaus!
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šiek tiek alyvuogių aliejaus (kad makaronai nesuliptų). Šviežią lašišą įtriname druska bei pipirais ir dedame į alyvuogių aliejumi pateptą kepimo indą. Rūkytą lašišą smulkiai supjaustome ir sumaišome su grietinėle, smulkintais bazilikais, šviežiai išspaustomis laimo sultis ir tarkuota laimo žievele. Pasigamintu mišiniu aptepame šviežią lašišos filė. Lašišą kepame apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltą su išvirtais makaronais. Skanaus!