Žalumynus nuplauname, nusausiname ir smulkiai supjaustome. Sviestą išsukame su žalumynais, sutrintais česnakais, citrinos sultimis, žiupsneliu druskos ir pipirais. Suvyniojame į sviestinį popierių ir padedame šaltai. Toks sviestas tinka kaip užtepėlė ant duonos ar krekerių, gali būti garnyras prie mėsos. Skanaus!
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
30 gramų krapų
30 gramų petražolių
30 gramų svogūnų (laiškai)
šiek tiek druskos
250 gramų sviesto (minkštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žalumynus nuplauname, nusausiname ir smulkiai supjaustome. Sviestą išsukame su žalumynais, sutrintais česnakais, citrinos sultimis, žiupsneliu druskos ir pipirais. Suvyniojame į sviestinį popierių ir padedame šaltai. Toks sviestas tinka kaip užtepėlė ant duonos ar krekerių, gali būti garnyras prie mėsos. Skanaus!