• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 20 gramų kakavos
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų juodojo šokolado
  • 200 gramų pieniško šokolado
  • 200 gramų sviesto (tirpintas)
  • 2 litrai grietinės
  • 40 gramų želatinos
  • šiek tiek romo (esencija)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, 50 g sviesto, su kepimo milteliais sumaišytų miltų, cukraus pudros bei kakavos sumaišykite tešlą biskvitui.
    Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kremui išplakite grietinę su tirpintu juoduoju šokoladu ir sumaišykite su tirpinta želatina bei romo esencija bei 100 g cukraus.
    Iškeptą biskvitą supjaustykite į 3-4 lakštus ir pertepkite juos pasiruoštu kremu.
    Perteptą biskvitą palikite per naktį šaldytuve.
    Glazūrai pienišką šokoladą ir 150 g sviesto išlydykite vandens vonelėje ir gerai sumaišykite iki vientiso masės.
    Kitą dieną išimkite tortą iš šaldytuvo ir aptepkite pasiruošta glazūra.
    Papuoškite pagal savo skonį.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 20 gramų kakavos
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų juodojo šokolado
  • 200 gramų pieniško šokolado
  • 200 gramų sviesto (tirpintas)
  • 2 litrai grietinės
  • 40 gramų želatinos
  • šiek tiek romo (esencija)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinių, 50 g sviesto, su kepimo milteliais sumaišytų miltų, cukraus pudros bei kakavos sumaišykite tešlą biskvitui.
    Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą ir kepkite apie 30-45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Kremui išplakite grietinę su tirpintu juoduoju šokoladu ir sumaišykite su tirpinta želatina bei romo esencija bei 100 g cukraus.
    Iškeptą biskvitą supjaustykite į 3-4 lakštus ir pertepkite juos pasiruoštu kremu.
    Perteptą biskvitą palikite per naktį šaldytuve.
    Glazūrai pienišką šokoladą ir 150 g sviesto išlydykite vandens vonelėje ir gerai sumaišykite iki vientiso masės.
    Kitą dieną išimkite tortą iš šaldytuvo ir aptepkite pasiruošta glazūra.
    Papuoškite pagal savo skonį.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų