200 g kondensuoto pieno 75 g maltų migdolų 50 g smulkintų graikiškų riešutų 50 g džiovintų spanguolių 100 g šokolado
Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų. SKANAUS.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
70 gramų cukraus
140 gramų kvietinių miltų
50 mililitrų pieno
100 gramų sviesto (arba margarinas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
140 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viršui:
200 g kondensuoto pieno 75 g maltų migdolų 50 g smulkintų graikiškų riešutų 50 g džiovintų spanguolių 100 g šokolado
Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų. SKANAUS.