• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų avižinių dribsnių (su džiovintais vaisiais)
  • 150 gramų kokosų drožlių
  • 120 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 10

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų avižinių dribsnių (su džiovintais vaisiais)
  • 150 gramų kokosų drožlių
  • 120 gramų cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 120 gramų sviesto
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 10

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
    2. Įmaišyti kokoso drožles ir avižinius dribsnius.
    3. Kitame inde išplakti kiaušinius su cukrumi ir supilti į miltų - kokosų drožlių - dribsnių mišinį.
    4. Sviestą ištirpinti atskirame indelyje, šiek tiek atvėsinti ir supilti į tešlą. Viską gerai išmaišyti.
    5.Orkaitę įkaitinti iki 180° C. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi.
    6. Iš tešlos formuoti graikiško riešuto dydžio rutuliukus. Jei tešla limpa prie rankų, pirštus retkarčiais sudrėkinti vandeniu.
    7. Tešlos rutuliukus sudėti į kepimo skardą, paliekant nemažus tarpus tarp jų, ir kiekvieną rutuliuką suploti šakute ar tiesiog pirštais.
    8. Sausainius šauti į labai gerai įkaitusią orkaitę ir kepti 12 – 15 min. Atvėsintus papuošti tirpintu juoduoju šokoladu. Skanaus!

Autorius: Ona M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų