PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Miltus persijoti ir sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
2. Įmaišyti kokoso drožles ir avižinius dribsnius.
3. Kitame inde išplakti kiaušinius su cukrumi ir supilti į miltų - kokosų drožlių - dribsnių mišinį.
4. Sviestą ištirpinti atskirame indelyje, šiek tiek atvėsinti ir supilti į tešlą. Viską gerai išmaišyti.
5.Orkaitę įkaitinti iki 180° C. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi.
6. Iš tešlos formuoti graikiško riešuto dydžio rutuliukus. Jei tešla limpa prie rankų, pirštus retkarčiais sudrėkinti vandeniu.
7. Tešlos rutuliukus sudėti į kepimo skardą, paliekant nemažus tarpus tarp jų, ir kiekvieną rutuliuką suploti šakute ar tiesiog pirštais.
8. Sausainius šauti į labai gerai įkaitusią orkaitę ir kepti 12 – 15 min. Atvėsintus papuošti tirpintu juoduoju šokoladu. Skanaus!