Sviestą su cukrumi trinti tol, kol masė pasidarys puri ir šviesi. Supilti trynius ir gerai išplakti. Įmaišyti išsijotus miltus. Ant miltais pabarstyto stalo iš tešlos iškočioti lakštą. Išspausti su formelėmis sausainius ir dėti į kepimo skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol gražiai parus. Pasidaryti glajų (šiuo atveju naudotas pirktinis mikrobangu krosnelėje paruošiamas šokoladinis glajus), aplieti sausainukus ir pabarstyti migdolų drožlėmis. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
225 gramai kvietinių miltų
šiek tiek juodojo šokolado (papuošimui)
125 gramai sviesto
šiek tiek riešutų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą su cukrumi trinti tol, kol masė pasidarys puri ir šviesi. Supilti trynius ir gerai išplakti. Įmaišyti išsijotus miltus. Ant miltais pabarstyto stalo iš tešlos iškočioti lakštą. Išspausti su formelėmis sausainius ir dėti į kepimo skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol gražiai parus. Pasidaryti glajų (šiuo atveju naudotas pirktinis mikrobangu krosnelėje paruošiamas šokoladinis glajus), aplieti sausainukus ir pabarstyti migdolų drožlėmis. Skanaus!